Tagok

Vezetők (masters):

Schubert József – villamosmérnök- mérnöktanár

1996 ban végeztem a Kandó Kálmán Műszaki Főiskola Számítógéptechnikai Intézetben, Alkalmazástechnika szakon és a Pedagógiai Intézetben mérnöktanár szakon, majd 2010-ben MSC mérnöktanár posztgraduális képzésen vettem részt.

15 évig rendszermérnökként számítógépek, szerverek, hálózatok üzemeltetésével foglalkoztam, 3 évig távközlési szolgáltatónál végeztem mérnöki munkát, jelenleg ipari tesztberendezések tervezésével, építésével foglalkozom.

1996 -tól több- kevesebb óraszámban óraadóként tanítottam a Savaria Szakgimnáziumban és a Puskás Tivadar Szakgimnáziumban elektronikai, elektrotechnikai tárgyakat elméleti- és gyakorlati órákon.

2012-ben társalapítóként vettem részt az érdeklődő diákok számára szakkör jelleggel indított foglalkozásokban, mely a Savaria Szakgimnáziumban az Iqor támogatásával működik.  Ebből kiválva alakult meg a CROM.

Horváth Máté – villamosmérnök

2016-ban végeztem az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karán Szenzor- és Minőségfejlesztési szakon.

1 évig dolgoztam gyakornokként kompaktfénycső fejlesztési laborban, majd  1,5 évig autóipari multimédia validációs osztályán már mérnöki pozícióban tevékenykedtem. Jelenleg ipari teszteszközök fejlesztésével és kivitelezésével foglalkozom.

2017-ben csatlakoztam az addigra már szép sikereket elért szakkörhöz, majd az év második felében alapítottuk meg jelenlegi robotikai szakkörünket, a CROM-ot.

Csapatok 2018

Scoregasm football:  Székely Bálint és Geosits Levente

Green Peas 2018 open junior:  Vaskó Cintia és Kalocsai Zoltán

 

Agymenők regular senior: Tóth Bence és Bányai Péter